Αρχική Σελίδα

Shenzhen Fibery Photoelectron Technology Ltd., Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ
Το Shenzhen Fibery Photoelectron Technology Ltd., είναι επαγγελματικό στην ανάπτυξη, την παραγωγή και την πώληση, κυρίως για το onu gepon, gpon ont, olt, τον πομποδέκτη SFP, το μετατροπέα μέσων, το καλώδιο οπτικών ινών, το σκοινί μπαλωμάτων οπτικών ινών, το θραύστη PLC, cwdm/dwdm κ.λπ.
 
Βρισκόμαστε σε Shenzhen με την κατάλληλη πρόσβαση μεταφορών. Ο αφιερωμένος έως αυστηρός ποιοτικός έλεγχος και η στοχαστική εξυπηρέτηση πελατών, τα πεπειραμένα μέλη προσωπικού μας είναι πάντα διαθέσιμοι για να συζητήσουν τις απαιτήσεις σας και να εξασφαλίσουν πλήρη ικανοποίηση πελατών.
 
Τα προϊόντα μας εξάγονται επίσης στους πελάτες σε τέτοιες χώρες και περιοχές όπως τη Βραζιλία, τη Ρωσία, την Ουκρανία, την Ινδία, τη Νότια Ασία, τη Νότια Αμερική, την Αφρική και την ανατολική Ευρώπη και ούτω καθεξής. Χαιρετίζουμε επίσης τις διαταγές cOem και ODM. Ο κατάλογός μας ή η επιδίωξη της βοήθειας εφαρμοσμένης μηχανικής για την αίτησή σας, εσείς μπορεί να μιλήσει στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών μας για τις απαιτήσεις πρόσβασής σας. Ελπίδα θα μπορούσαμε να σας προσφέρουμε τα καλύτερες προϊόντα και τις υπηρεσίες σε!
 
                       Κίνα Shenzhen Fibery Photoelectron Technology Ltd., Εταιρικό Προφίλ 0
                       Κίνα Shenzhen Fibery Photoelectron Technology Ltd., Εταιρικό Προφίλ 1
Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

2011 η οργάνωση η επιχείρηση και προετοιμάζει όλες τις εγκαταστάσεις για τη μαζική παραγωγή

2012 η εστίαση στο μετατροπέα μέσων, σκοινί μπαλωμάτων και επεκτείνει τους πομποδέκτες SFP

2013 συνεχιστείτε στην ανάπτυξη του σκοινιού μπαλωμάτων, του μετατροπέα μέσων και των πομποδεκτών κ.λπ., προϊόντα SFP για να επεκτείνει την αγορά. Ο διπλός κύκλος εργασιών από το 2012.

2014 αναπτυσσόμενος θραύστης PLC, ftb συζευκτήρας

Να αναπτυχθεί του 2015, epon onu, olt και πομποδέκτες 100G.

2016 το αναπτυσσόμενο gpon onu, olt πομποδέκτες CFP2 ER4, QSFP28 SR4, LR4, CFP4 ER4.That 100G μας κάνει να γίνουμε ο κύριος προμηθευτής στο κέντρο δεδομένων, αγορά δικτύων σπονδυλικών στηλών.

Shenzhen Fibery Photoelectron Technology Ltd., Shenzhen Fibery Photoelectron Technology Ltd., Shenzhen Fibery Photoelectron Technology Ltd., Shenzhen Fibery Photoelectron Technology Ltd., Shenzhen Fibery Photoelectron Technology Ltd.,
1 2 3 4 5
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Παράγοντας

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Άλλα

Μάρκες : Fibery

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120

Ετήσιες πωλήσεις : 2000000-50000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2011

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Shenzhen Fibery Photoelectron Technology Ltd., Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen Fibery Photoelectron Technology Ltd., Πιστοποιήσεις